Porukka - Kahveen kalastajat

Go to content

Porukka

Kuvassa on Esa “Esso”Lehtineva hän on luonteeltaan filosofinen ja sosiaalinen ja on Pekan velipoika.Esso on vannoutunut perhokalastaja ja perhonsidontakin häneltä sujuu.
Esso on kuulemma kova poika höpöttämään on jopa joku joskus nimittänyt “omituiseksi höpöttäjäksi”.Esso on harrastanut perholla kalastamista yli 25 vuotta.
Esso on myös innokas valmistamaan kalaa reissuillamme,kraavattu rautu on jäänyt mieleen,meinasi viedä kielen mennessään.


Kuvassa on Simo Heinonen jota Heinongliksi ja Hemmoksikin kutsutaan.Hän on porukan seniori.Simo on myöskin kuten Esso harrastanut perhokalastusta yli 20 vuotta.
On kuulemma kova pälyilemään ympäristöa huomaa porot,ihmiset ja muut metsän elävät paljon ennen muita,yleensä kukaan ei pääse lähestymään leiriämme ilman että Hemmo ei sitä huomaisi.


Kuvassa on Jari”Keimo”Haanpää on jämpti kaveri on valmistautunut aina lähes kaikkeen.Saamamies saa yleensä reissujen isoimmat kalat,toki jotkut niistä koneongella.Kun Keimo häärää nuotiolla kannattaa laittaa lasiset pullot piiloon muuten käy pulloille huonosti.


Kuvassa on Pekka”Zerpa”Lehtineva lempinimi on vanhaa perua ennen kun Pekalla oli polvet kunnossa,oli niin kova jätkä jotostamaan etteivät muut meinanneet perässä pysyä.Olemukseltaa Pekka on rauhallinen ja helvetin kova kuorsaamaan varsinkin Hemmo ei tahdo saada nukuttua kunPekka kuorsaa.Pekka on innokas kalamies mutta ei vielä ihan täysverinen perhokalastaja,mutta varmasti muutaman vuoden kuluttua on.
Kahvin kalastajien armoitettuun porukkaan
on saatu uutta verta,kuvassa Esson vanhempi
poika Lassi.Joka nuoresta iästään huolimatta on jo
kokenut perhokalastaja.
Perhonsidonta Lassilta myös sujuu ja "harvesterilla"
Lassi ei kalasta.
Saa nähdä kuinka Lassi jaksaa kuunnella "vanhusten"
juttuja tulevilla reissuilla no se jää nähtäväksi


Kuvassa on Tomi”Rane”Rantamarkkula,hän on porukan juniori.Tomi on kumminkin ikäisekseen kokenut eränkävijä on kuulemma ollut nuorempana partiopoika Vaasan metsäveikoissa.Tomi on vannoutunut perhokalastaja kuten Esso ja Hemmo.Tomia ei ole viime vuosina reissuilla mukana ollut,hänellä on ollut noita perhe kiireitä mutta eiköhän ne siitä hellitä kun lapset kasvavat.


Uusi jäsen koeajalle otettu kahveen kalastajiin ,Jukka "poika"Koivunen on jämpti kaveri aina ajoissa.
Kalavehkeitä äijälla riittävasti puuttuu vain sukellusvene jolla vois käydä kattelemassa missä kalat luuraa.
No aika näyttää miten äijä sopeutuu tähän harmooniseen porukkaan ,eiköhän se siitä lutviudu.

Iiriksen Kahvin Kalastajat Kotisivu

Back to content